Rolv Erik Ryssdal. Foto: Scanpix

Schibsted gir opp Hemnet

I mai i fjor forsøkte Schibsted å kjøpe opp den svenske rubrikktjenesten Hemnet.

Siden mai i fjor har Schibsted kjempet med nebb og klør om å få overta svenske Hemnet.13. mai ble det klart at svenske konkurransemyndigheter var negative til Schibsteds planer og avtalen.Schibsted redegjør i dag for at de har vært i kontakt med svenske konkurransemyndighetene, men at det ikke har vært mulig å komme frem til en løsning.Schibsted er i dag blitt informert om at konkurransemyndighetene ikke vil godkjenne avtalen slik den nå foreligger og derfor har Schibsted besluttet å terminere hele overtagelsen.Schibsted vurderer fremdeles det svenske eiendomsmarkedet som attraktivt og vil nå vurdere andre alternativer, heter det.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også