Senker kursmålet på Storebrand

Danske Bank har trimmet resultatanslaget.

Danske Bank - Foto: Scanpix
Børs

Danske Bank Markets nedjusterer ifølge TDN Finans kursmålet på Storebrand-aksjen fra 42 til 38 kroner. Justeringen kommer etter at banken har trimmet sitt anslag for resultat pr aksje og økt risikopremien.Kjøpsanbefalingen opprettholdes.«Det nylige raske fallet i obligasjonsrenter betyr at det er klart mer risiko for at Storebrand ikke vil gjenoppta utbytteutbetalinger fra 2016 som målsatt», skriver meglerhuset i en oppdatering fredag ifølge nyhetsbyrået.Storebrand er ned 0,9 prosent til 28,61 kroner på Oslo Børs.Aksjen er ned 18 prosent siden nyttår og ned 13,5 prosent det siste året. Aksjen ligger også 67 prosent under toppnoteringen fra mai 2007 på 87,48 kroner.

storebrand
danske bank
aksjetips
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse