Tjente 1,9 milliarder på brexit

CEO Kim Fournais og Lars Seier Christensen i Saxxo Bank - Foto: Selskapet

Saxo Bank gjorde det stort på brexit.

Saxo Banks kunder handlet for 150 milliarder danske kroner eller nærmer 190 milliarder norske kroner dagen etter brexit forrige uke, og tjente tilsammen 1,5 milliarder danske kroner eller om lag 1,9 milliarder norske kroner, ifølge Børsen.dk.Samtidig som EU-avstemningen sendte sjokkbølger gjennom finansmarkedet, var det travelt på handelsgulvet i Saxo Bank.- Vi hadde forberedt oss godt, og jeg er glad for at vi beskyttet både våre kunder og banken godt mot hva som kunne skje. Til tross for uroen har alle klart seg bra, sier administrerende direktør Kim Fournais.Han anslår at Saxo Bank sitter igjen med 10-15 øre for hver tusenlapp som omsettes. - Samlet sett kom våre kunder seg trygt gejnnom brexit og fikk en pen fortjeneste til tross for ekstremt volatile markeder. Og når det går bra for våre kunder, så går det bra for Saxo Bank, sier Fournais til Børsen.dk.