Anbefaler aksje - advarer mot høy risiko

Investtech advarer mot høy risiko i sine aksjetips.

Børs

I mandagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Atea og Next Biometrics mens BW LPG får en salgsanbefaling.Det advares mot høy risiko i Next Biometrics.- Atea har siden midten av februar vist en positiv utvikling. Aksjen beveger seg i en stigende trendkanal og videre oppgang innenfor denne indikeres. Det ligger noe kortsiktig motstand ved tidligere kurstopp rundt 88,20 kroner, og et brudd opp gjennom dette nivået vil utløse et kjøpssignal. Ved en reaksjon tilbake har aksjen støtte rundt 77-80 kroner på mellomlang sikt. Positiv volumbalanse bekrefter trendbildet og indikerer en overvekt av positive investorer. Aksjen er svakt positiv på innsidehandler etter at en nøkkelperson i selskapet kjøpte aksjer i slutten av mai. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Next Biometrics Group ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Positiv volumbalanse indikerer at optimismen er økende og at mange investorer går opp i pris for å sikre seg aksjer. Ved en reaksjon tilbake har aksjen støtte ved 130 og 113 kroner på mellomlang sikt, mens det ligger noe motstand over dagens nivå ved 160 kroner. Aksjen er negativ på innsidehandler etter to innsidesalg i mai, men dette vektlegges lite i totalvurderingen. Høy risiko med en gjennomsnittlig prisendring per måned på over 40 prosent. Selskapet fremlegger kvartalsresultater for Q2 25. august. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- BW LPG ligger i en fallende trend og videre negativ utvikling innenfor denne indikeres. Negativ volumutvikling bekrefter det svake trendbildet og indikerer en økende usikkerhet blant investorene. På kort sikt ligger det støtte under dagens kurs ved 27,70 og noe motstand ved 32,20 kroner. Et brudd gjennom ett av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen er positiv på innsidehandler etter at CEO Martin Ackermann kjøpte aksjer i begynnelsen av juli. Selskapet fremlegger kvartalsresultater 25. august. Vurdering: Salgskandidat

investtech
børs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse