Anbefaler ti aksjer

Investtech forteller om de ti beste investeringene i Norden.

Børs

Fredag 26. august er det åtte nye aksjer i Norden Topp 10.Dermed består listen fra Investtech av tre svenske, ingen norske, fem danske og tre finske aksjer.Investtech har rangert de nordiske aksjene ut i fra sine tekniske analyser på mellomlang sikt.Dette gjøres av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling.1.  SSAB B(SSABB.ST) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 21.62 (-0.2) SSAB B ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 20.13 kroner. Videre oppgang til 40.04 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 21.00 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  2.  Nokian Tyres Plc(NRE1V.HEX) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 32.79 (-0.16) Nokian Tyres Plc ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 28.37 euro og motstand på 34.88 euro. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen tester støtten ved ca 32.30 euro, noe som kan gi en reaksjon opp. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  3.  DFDS(DFDS.CO) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 353.6 (-4) DFDS viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 330 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  4.  Uponor(UNR1V.HEX) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 16.06 (-0.48) Uponor ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 13.00 euro. Videre oppgang til 18.14 euro eller mer er signalisert. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 15.70 euro, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  5.  Trelleborg B(TRELB.ST) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 158.2 (-1.9) Trelleborg B ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Kursen har reagert tilbake etter et mulig falskt brudd på en rektangelformasjon. Etablert notering over 159 kroner vil igjen gi nye positive signaler til aksjen, mens brudd på motsatt side av formasjonen vil være et sterkt salgssignal. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 157 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 157 kroner ved reaksjoner tilbake. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  6.  NKT Holding(NKT.CO) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 382.8 (-1.6) NKT Holding har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, og aksjen har nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake mot taket i trendkanalen. Aksjen tester støtten ved ca 380 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  7.  TDC A/S(TDC.CO) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 36.9 (-0.44) TDC A/S ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger nå imidlertid nær taket i trendkanalen, noe som kan gi en reaksjon ned. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 34.26 kroner. Videre oppgang til 42.26 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 34.70 kroner og motstand ved ca 48.40 kroner. Positiv volumbalanse, dvs høy omsetning på dager med oppgang og lav omsetning på dager med nedgang, styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  8.  Rockwool International B(ROCKB.CO) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 1282 (-77) Rockwool International B viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen har tatt ut objektivet ved 1342 kroner etter brudd på en rektangelformasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen tester støtten ved ca 1280 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 1280 kroner vil utløse et salgssignal. Negativ volumbalanse svekker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  9.  Lucara Diamond Corp(LUC.ST) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 28 (0.2) Lucara Diamond Corp ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 27.20 kroner og videre oppgang er dermed signalisert. RSI-kurven viser en fallende trend, noe som er et tidlig signal om mulig trendbrudd ned. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  10.  Royal UNIBREW(RBREW.CO) - 25. aug 2016. Siste sluttkurs: 314 (0) Royal UNIBREW ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 281 kroner. Videre oppgang til 320 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 308 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 308 kroner ved reaksjoner tilbake. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.  

investtech
børs
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse