Da ser vi om dette er en «soft spot» eller en resesjon

Flere makrotall tyder på at britisk økonomi er på vei inn i en resesjon som følge av brexit.

Flere makrotall tyder på at britisk økonomi er på vei inn i en resesjon som følge av brexit.
Børs

Makrotall i august vil vise om dette er en softspot eller om britisk økonomi er på vei inn i en resesjon, mener sjeføkonom Sarah Hewin  i Standard Chartred.NB: Trykk på play i videoruten øverst om ikke intervjuet med Hewin starter automatisk.  Hewin peker på at sentimentet umiddelbart etter brexit var svært negativt, og at ting har roet set noe etter det.I kjølvannet av folkeavstemningen om britisk medlemskap i EU, der et flertall stemte for å forlate unionen, har det kommet en rekke svake makrotall.Senest tirsdag meldte Markit Economics om et fall i PMI for britisk byggebransje fra 46,0 til 45,9. Det var ventet en nedgang til 44. 

brexit
storbritannia
Nyheter
Makro
Børs