Dette skjer i dag - fredag

«Månedens viktigste rapport» legges frem.

Børs

Resultater, NorgeWilh. Wilhelmsen ASA (lagt frem torsdag kveld)Wilh. Wilhelmsen Holding (lagt frem torsdag kveld)Vi tar også med at SAS legger frem sine trafikktall for juli. Det skjer klokken 11:00.Resultater, utenlands 60 selskaper skal i ilden på Wall Street. Oversikten her.Makro, Norge (SSB)Byggeareal, 2. kvartal 2016Internasjonale reserver og valutalikviditet, juli 2016, foreløpige tall Omsetning i olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning, juni 2016Produksjonsindeks for olje og gass, industri, bergverk og kraftforsyning, juni 2016 (industriproduksjon)Makro, utenlandsTyskland (08:00): Industriordre, juni,USA (14:30): Handelsbalanse, juniUSA (14:30): Arbeidsmarkedsrapport, juliSistnevnte rapport regnes av mange som «månedens viktigste», og forventningen er at 185.000 jobber ble skapt utenfor den amerikanske jordbrukssektoren i juli. Det vil i så fall være ned fra 287.000 i juni.Arbeidsledighetsraten ventes å falle fra 4,9 til 4,8 prosent.Kilder: TDN Finans, SSB, CNBC, Marketwatch

industriproduksjon
arbeidsmarkedsrapport
usa
sas
ssb
Nyheter
Børs