DOF kutter i lønningene

DOF har innført lønnskutt på inntil 15 prosent over hele verden. 

Hentet fra DOF ASAs hjemmeside.
Børs

– Vi har fått ja til lønnskutt på land og mange steder ute i verden, men ikke av de norske sjøfolkene. Det er vi selvfølgelig skuffet over, sier administrerende direktør Mons Aase til Sysla.no.Rederiet har den senere tiden jobbet med å få ned lønnsutgiftene, melder nettstedet som også opplyser at lønninger er den største utgiftsposten til DOF og det 51-prosents eide datterselskapet DOF Subsea. I Norge er det kun de landansatte som så langt har gått ned i lønn. Alle de tre forbundene som organiserer norske sjøfolk, stemte nemlig mot lønnsreduksjon i DOF tidligere i sommer.Majoriteten av DOFs land-ansatte, bortsett fra i Brasil, har godtatt lønnsreduksjoner på mellom 5 og 15 prosent, forteller finansdirektør i DOF Subsea, Marianne Møgster.

dof asa
dof subsea
Nyheter
Børs