- En ape kunne levert bedre resultater enn deg

Finansnestor Warren Buffett har lite overs for Donald Trump. 

Warren Buffett - Foto: AP
Børs

Den kjente finansnestoren Warren Buffett stilte opp på Hillary Clintons valgkamp mandag, da hun gjestet Nebraska. Og en ting var tydelig - Buffett har lite til overs for hennes motpart, Donald Trump.Blant annet skal Buffett i sin tale under valgkamp-møtet ha høvlet ned Donald Trumps "track record" som eiendomsinvestor. Buffett tok utgangspunkt i 1995, da Trump tok Atlantic City Hotels på børs.  - De neste 10 årene tapte selskapet penger hvert eneste år - og han (journ.anm: Donald Trump) tok ut 44 millioner dollar i utbytte i samme periode, sa Buffett. - Hvis en ape hadde kastet dart på aksjesidene i 1995 - samme år som Trump tok hotellkjeden på børs, ville den i gjennomsnitt ha tjent 150 prosent. De som lyttet til Trump og lot seg overbevise endte opp med å tape 90 cent på dollaren. De fikk tilbake mindre enn 10 cent, sa Buffett.

donald trump
warren buffett
hillary clinton
Nyheter
Børs