Ennå en kontrakt til Kongsberg Maritime

For andre dag på rad melder Kongsberg Maritime om en fersk kontrakt.

kongsberg maritime
Børs

Kongsberg Maritime er tildelt en EPCI-kontrakt (Engineering, Procurement, Construction &  Installation) av Flensburger Schiffbau-Gesellschaft (FSG), et datterselskap i Siem Group, opplyses det i en melding.Kontrakten skal være verdt over 120 millioner kroner. Arbeidet omfatter ingeniørtjenester og teknologileveranser til en RoPax-ferje (roll-on/roll-off passenger) for Irish Continental Group (ICG).Kongsberg Maritime vil stå for gjennomføringen av prosjektet, sammen med det heleide datterselskapet Kongsberg Maritime Engineering (KME). KME vil stå for prosjektledelse, engineering og innkjøp, mens Kongsberg Maritime vil levere en «Full Picture»-løsning.Selskapet meldte onsdag denne uken at de også har sikret seg en ny kontrakt med Glasgow-basert verft .Les hele meldingen her.

kongsberg maritime
Nyheter
Børs