Hansson er «all in» i Photocure

High Seas, med Alexander Hansson i spissen, kjøpte seg ytterligere opp i Photocure sist uke og er nå største aksjonær i selskapet.

Børs

Alexander Hansson kjøpte 60.000 aksjer i Photocure sist uke og har da 3,17 millioner aksjer i selskapet, tilsvarende en eierandel på 14,74 prosent.Photocure er opp 4,3 prosent på Oslo Børs tirsdag og aksjen har vært omsatt så høy som 48 kroner. Det verdsetter selskapet til rett over 1 milliard kroner.- Når du nå er «all in» og største aksjonær i selskapet selger du vel ikke igjen i neste uke?- Nei, nei, nei ....... nei, dette har jeg stor tro på. Dette er noe som kan bli veldig stort. Selskapet er underanalysert og undereid, sier Hansson til Hegnar.no.Hansson forteller at han har kjøpt aksjer siden i oktober i fjor og tror at når andre oppdager selskapet «vil de bli slitne fordi de ikke har aksjer».Med 3,17 millioner aksjer betyr det at Hansson nå har aksjer for over 150 millioner kroner i selskapet.Photocure er opp 9,3 prosent siden nyttår og 22 prosent det siste året.

photocure
alexander hansson
high seas
Nyheter
Børs