Her er deres ti favorittaksjer

Investtech, med Espen Grønstad i spissen, mener disse ti aksjene er verdt å ta en nærmere titt på.

Børs

Investtech har nå lagt frem sine ti aksjefavoritter i Norden.Blant dem finner vi de to norske aksjene Orkla og Bakkafrost, samt tre svenske, én dansk og fire finske aksjer. Alle aksjene er ifølge Investtech valgt ut på mellom lang sikt, altså en investeringshorisont på 1 til 6 måneder, og er valgt ut blant Skandinavias mest omsatte aksjer.1. Uponor"Uponor ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 13.00 euro. Videre oppgang til 18.14 euro eller mer er signalisert. Aksjen tester støtten ved ca 15.70 euro. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 15.70 euro vil utløse et salgssignal. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".2. Orkla"Orkla viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen beveger seg i en rektangelformasjon mellom støtte på 71.36 kroner og motstand på 78.39 kroner. Etablert brudd på et av disse nivåene vil signalisere videre retning. Aksjen tester støtten ved ca 77.00 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 77.00 kroner vil utløse et salgssignal. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".3. Cramo"Cramo har brutt opp fra en tilnærmet horisontal trend. Dette signaliserer en fortsatt sterk utvikling, og aksjen har nå støtte ved eventuelle reaksjoner tilbake mot taket i trendkanalen. Aksjen har tatt ut objektivet ved 22.80 euro etter brudd på en rektangelformasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen har støtte ved ca 18.90 euro. Positiv volumbalanse styrker aksjen på kort sikt. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".4. Konecranes Oyj"Konecranes Oyj viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen ga kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 24.95 euro. Videre oppgang til 36.53 euro eller mer er signalisert. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 25.20 euro, noe som kan gi en reaksjon opp. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette anses å svekke aksjen. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".5. Bakkafrost"Bakkafrost ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen tester støtten ved ca 320 kroner. Dette bør gi en reaksjon opp, mens et brudd ned gjennom 320 kroner vil utløse et salgssignal. Aksjen anses teknisk positiv på middels lang sikt".6. Cloetta B"Cloetta B har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen, og signaliserer med dette enda sterkere stigningstakt. Den positive utviklingen åpner imidlertid for kortsiktige korreksjoner tilbake fra dagens nivå. Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 28.68 kroner. Videre oppgang til 33.17 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 27.40 kroner. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".7. Starbreeze AB ser. B"Starbreeze AB ser. B viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen nærmer seg støtten ved ca 18.20 kroner, noe som kan gi en reaksjon opp. Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".8. Sandvik"Sandvik ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 84.92 kroner. Videre oppgang til 117 kroner eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 87.00 kroner og motstand ved ca 102 kroner. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".9. Carlsberg A/S B"Carlsberg A/S B ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Ved reaksjoner tilbake er det støtte mot gulvet i trendkanalen. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 647 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 647 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".10. Nokian Tyres Plc."Nokian Tyres Plc viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal. Videre positiv utvikling indikeres, og det ligger støtte ned mot gulvet av kanalen. Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 33.41 euro. Videre oppgang til 35.90 euro eller mer er signalisert. Aksjen har støtte ved ca 32.20 euro. Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt. RSI-kurven viser en stigende trend, noe som understøtter det positive trendbildet. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt".

investtech
espen grønstad
orkla
bakkafrost
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse