Incus-datter med kontrakter

Scana Propulsion melder om nye kontrakter.

Hentet fra Scana Industriers hjemmesider.

Incus Investors datterselskap Scana Propulsion har sikret seg nye kontrakter på fremdriftsutstyr til fiskefartøy og slaktebåter, opplyser selskapet i en børsmelding.Kontraktspartnerne er MAN Diesel & Turbo SE og Kleven Verft. Totalverdien på kontraktene er på ca. 15 mill NOK.Scana Propulsion og MAN Diesel & Turbo SE har inngått avtale om leveranse av fremdriftsanlegg for to nye trålere som skal kontraheres ved Karstensens Skibsværft A/S. Scana Propulsion skal levere gir, propellere og fjernstyringssystem, og begge utstyrspakkene skal leveres fra fabrikken i Norge i løpet av tredje kvartal 2017.Scana Propulsion og Kleven Verft har i tillegg inngått avtale om levering av gir, propell og fjernstyringssystem til DESS Aquaculture Shipping nye FHV skip. Leveransene vil skje i andre kvartal 2017.- Vi er stolte av å bli valgt til å levere utstyr til enda flere fartøy innenfor fiskeri og havbruksnæringen, og takker for tilliten våre kunder har vist oss, sier Hallvard Pettersen, daglig leder i Scana Volda AS, i en kommentar.Les meldingen her!