Innsiden satser på oljeservice

Finansavisens innsideportefølje slipper børsen innpå seg.

Brian Cliff Olguin; Brian Cliff Olguin
Børs

Innsideporteføljen falt 4,0 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 0,9 prosent.Innsiden slapp dermed markedet en del nærmere, og har lagt bak seg den nest svakeste uken så langt i år.Porteføljen er nå opp 6,0 prosent hittil i 2016, mens børsen er ned 0,1 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Straffet av DOFVinneren uken før, supplyrederiet DOF, ble den største taperen i uken som gikk, med et fall på 9,5 prosent.Aksjen er fortsatt opp 2,9 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen for tre uker siden .BW LPG bidro negativt med 4,3 prosent, mens Entra og Storebrand gikk hhv. 3,7 og 3,0 prosent i minus.Lyspunktet var Weifa, med en oppgang på 0,4 prosent.Entra ut, PGS innFinansavisen tar denne uken inn PGS i porteføljen, etter at konserndirektør Guillaume Cambois kjøpte 50.000 aksjer for 755.000 kroner. Han eide 58.555 aksjer fra før.Ut går Entra.Avisen tar dermed en gevinst på aksjen som har steget 13,2 prosent siden den ble tatt inn i april.

pgs
oljeservice
entra
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom
Aksjeanalyse