Kutter kraftig i RenoNorden

DNB Markets gir ikke opp.

Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen
Børs

RenoNorden har hatt en svak kursutvikling, og aksjen er ned over 33 prosent hittil i år.- Mer kortsiktig risikoDNB Markets ser fortsatt ytterligere risiko på kort sikt, men mener de underliggende faktorene indikerer oppsidepotensial lenger frem.- Både intensivert konkurranse i Norge og Danmark gir press på marginene, og samtidig innebærer miljømessige og tekniske krav til kjøretøyene at avskrivningene stiger. Dette medfører at våre estimater for resultat per aksje i 2016-2018 ligger 24-50 prosent lavere enn konsensus, og at vi dermed ser noe ytterligere kursrisiko på kort sikt, skriver meglerhuset i dagens aksjerapport.- Selv på disse nedjusterte estimatene verdsettes imidlertid aksjen med en P/E (price/earnings = aksjekurs/resultat per aksje) på 11 for de neste 12 månedene, hvilket innebærer rundt 30 prosent rabatt i forhold til sammenlignbare aktører, heter det videre.Ser 25 prosent oppsideDNB Markets beholder sin kjøpsanbefaling på RenoNorden, men har tatt kursmålet ned fra 40 til 27 kroner.RenoNorden stiger 0,9 prosent til 21,50 kroner i mandagens handel på Oslo Børs.Meglerhuset ser dermed fortsatt en oppside på over 25 prosent fra dagens nivåer.

renonorden
dnb markets
kjøpsanbefaling
avfall
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse