Meglerhus advarer: Seadrill vil stupe

DNB Markets tror John Fredriksen-selskap skal stupe på Oslo Børs.

Børs

DNB Markets er ute med en Seadrill-oppdatering før resultatfremleggelsen 25. august. Meglerhuset tror John Fredriksens riggselskap vil legge frem et EBITDA-resultat på 538 millioner dollar for 2. kvartal. Estimatet ligger dermed rundt 7 prosent over dagens konsensusforventninger.«Samtidig venter vi at kommentarene rundt markedsutsiktene fremover vil være ytterligere dempet i forhold forrige gjennomgang. Etter vårt syn bør imidlertid investorenes fokus være rettet mot den pågående finansielle restruktureringen av selskapet. De siste signalene fra ledelsen indikerer at en løsning etter planen skal være på plass innen utgangen av året. Vi venter at dagens aksjonærer i forbindelse med en slik løsning vil måtte gi avkall på en stor del av oppsidepotensialet og har en salgsanbefaling på Seadrill med et kursmål på 10 kroner pr aksje», skriver DNB Markets.Kursmålet ligger 58 prosent under fredagens sluttkurs på 23,75 kroner pr aksje.

seadrill
dnb markets
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse