Meglerhus nedgraderer all laks

ABG Sundal Collier nedgraderer alle norske lakseaksjene tirsdag.

Laks - Foto: Scanpix
Børs

ABG Sundal Collier nedgraderer alle norske lakseaksjene tirsdag og ser i snitt fem prosent nedside for aksjene, heter det i en analyse analyse datert 15. august, ifølge TDN Finans.Mandag 15. august kom også Nordea Markets med en nedgradering av lakseaksjene.ABG Sundal Collier nedgraderer Marine Harvest, Lerøy Seafood og Austevoll Seafood til hold fra kjøp, mens Salmar nedgraderes til selg fra hold.Grieg Seafood og Norway Royal Seafood nedgraderes til selg fra kjøp.Meglerhuset sier også at de ser lavere laksepriser på 48 kroner pr kilo for 2017, hvilket betyr at deres resultatestimater for 2017 ligger 20 prosent under konsensus, ifølge oppdateringen.  

abg sundal collier
lakseaksjer
marine harvest
grieg seafood
salmar
austevoll
lerøy seafood
norway royal salmon
laksepris
Nyheter
Børs