Mindre i aksjer for Voldberg

Tore Aksel Voldberg krympet i fjor aksjebeholdningen kraftig i ett av sine hovedselskaper.

Investor Tore Aksel Voldberg - Foto: Scanpix
Børs

Aksjebeholdningen i investor Tore Aksel Voldbergs selskap Solon krympet betraktelig i fjor, skriver Dagens Næringsliv.Ifølge avisen ble verdien av aksjer og andre finansielle instrumenter i 2015 redusert fra 234 millioner til knappe 91 millioner kroner. Posten shortposisjon/kortsiktig gjeld er samtidig redusert fra 180 millioner kroner til 81 millioner kroner.Solon endte opp med et resultat før skatt på 8,3 millioner kroner.Selskapet er ifølge avisen i dag synlig med mindre eierposter i it-selskapene Nordic Semiconductor og Thin Film Electronics. Voldberg ønsker overfor DN ikke å kommentere tallene.

tore aksel voldberg
solon
Nyheter
Børs