Ny kontrakt til Kongsberg Gruppen

Kongsberg Maritime har nå sikret seg en ny kontrakt med Glasgow-basert verft.

kongsberg maritime
Børs

Kongsberg Maritime har vunnet kontrakt på Engineering, Procurement, Construction & Installation (EPCI) med det Glasgow-baserte verftet, Ferguson Marine Engineering Limited (FMEL), opplyses det i en melding.Kontrakten er verdt i  overkant av 160 millioner kroner, og omfatter leveranser til to ferger som skal leveres til  Caledonian Maritime Assets Ltd (CMAL).Et heleid datterselskap av Kongsberg Maritime, Kongsberg Maritime Engineering (KME), vil stå for prosjektledelse, engineering, innkjøp og installasjon, mens Kongsberg Maritime vil stå for en «full picture»-leveranse.- Vi har løftet fokus ytterligere på leveranser av elektro- instrumenterings- og telekomunikasjon- (EIT) pakker til maritime fartøy. Våre skreddersydde løsninger, som inkluderer både egen og innkjøpt teknologi gir konkrete effektiviseringsgevinster for både verft og reder. Løsningene er god tilpasset ferger og RoPax, sier Kongsberg Maritime-sjef Egil Haugsdal i en kommentar.Les hele meldingen her.

kongsberg gruppen
kongsberg maritime
Nyheter
Børs