Rød start på Wall Street

Tirsdag peker pilen ned.

Børs

Fem minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,18 prosent og står i 5.174,92 poeng, mens Dow Jones står i 18.379,27 poeng etter en nedgang på 0,14 prosent.RCCLRoyal Caribbean Cruises melder om et nettoresultat på 229,9 millioner dollar, eller 1,06 dollar per aksje i 2. kvartal. I samme periode i fjor lå 185,0 millioner dollar, eller 84 cent per aksje.Markedet reagerer med å sende aksjen ned 2,5 prosent til 71,86 dollar i førhandelen på Wall Street.Inntekter/forbrukAmerikanernes private inntekter steg 0,2 prosent i juni, mens forbruket var opp 0,4 prosent fra mai, viser tall fra USAs statistikkmyndigheter tirsdag.Ifølge Marketwatch lå konsensus på 0,3 og 0,4 prosent oppgang i henholdsvis inntekter og forbruk. Kjerne-PCE steg 0,1 prosent i juni, som ventet.Kjerne-PCE-indeksen måler prisene forbrukere betaler for varer og tjenester, eksklusive volatiliteten fra bevegelser i mat- og energipriser. Hensikten er å få uttrykt den underliggende inflasjonstrenden. 

wall street
Nyheter
Børs