Røde børser i Asia

Med unntak av i Kina, står alle de største asiatiske børsene i rødt onsdag morgen.

AP Photo
Børs

Det er mye rødt på de asiatiske børsene onsdag morgen. Ifølge Bloomberg News er oljeprisfallet, samt investorenes skuffelse over den japanske tiltakspakken, blant årsakene til børsfallet.I Japan faller Nikkei 1,53 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,95 prosent.Shanghai Composite stiger 0,27 prosent, mens Hang Seng i Hong Kong er ned 1,70 prosent.Kospi i Sør-Korea faller 0,87 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Aaustralia svekkes 1,28 prosent, og Straits Times i Singapore er ned 0,86 prosent.OljeprisenBrent-oljen er onsdag morgen ned 0,33 prosent til 41,94 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,53 prosent til 39,72 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 43,01 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.

asia-børsene
nikkei
topix
hang seng
shanghai composite
Nyheter
Markedskommentarer
Børs