- Trenger milliardsum - selg PGS

DNB Markets er pessimister.

Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen
Børs

PGS er blant vinnerne på en svakt stigende Oslo Børs mandag ettermiddag.Aksjen stiger 5,0 prosent til 17,94 kroner.DNB gjentar i dagens aksjerapport sin salgsanbefaling, med kursmål 17 kroner.- På våre estimater vil PGS ha behov for inntil 250 millioner dollar i ny egenkapital for å dekke likviditetsbehovet i 2018. En refinansiering vil etter vårt syn også måtte inkludere justeringer i lånebetingelsene med bankene og en løsning for det usikrede obligasjonslånet med forfall i 4. kvartal 2018, skriver meglerhuset.- Vi står foran det som ser ut til å kunne bli en ny svak vintersesong, og mener derfor det bør være bedre å få på plass en løsning i relativt god tid fremfor å vente til 2. halvår 2017, heter det videre.

pgs
dnb markets
salgsanbefaling
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse