Det er som ventet ikke de helt store utslagene på Oslo Børs i åpningshandelen. Det har svingt litt mellom pluss og minus, men etter 20 minutters handel er hovedindeksen ned 0,1 prosent til 602,29.En fallende oljepris sendte børsen ned tirsdag. Da kostet Brent-oljen 47,40 dollar fatet, mens onsdagens pris er 47,27 dollar fatet.Statoil faller 0,1 prosent til 126 kroner.Paretos olje- og offshorekonferanse kan komme til å prege markedet. En rekke børsnoterte selskaper skal i aksjon. fra BW Offshore, Polarcus, Spectrum, Wentworth, Seabird, Magseis, Prosafe, African Petroleum og Songa Offshore.Songa Offshore stiger 5,3 prosent, mens Prosafe er ned 4,7 prosent. grunnet høyere enn forventet produksjon fra Alvheim-området.Det norskes produksjon (ekskludert effekten av den foreslåtte sammenslåingen med BP Norge AS) er forventet å ligge mellom 62.000 og 65.000 fat oljeekvivalenter per dag («boepd») i 2016, opp fra tidligere guiding på 55.000 til 60.000 boepd.Det norske har åpnet opp 1,1 prosent til 115 kroner. De to selskapene vil eie biblioteket 50/50.PGS og TGS stiger 2,2 og 0,3 prosent. for innhenting av 3D marine seismikkdata.  Aksjen åpnet opp, men er nå uendret på 39 øre.Interoil Exploration and Production meldte 13. juli om en avtale med Agencia Nacional de Hidrocarburos; petroleumsmyndighetene i Colombia, om overføring av leteforpliktelser i forbindelse med lisensen COR-6.Interoil stuper 15 prosent til 1,59 kroner har bekreftet at Enovos, Avelar og Aveleos er finansielt ansvarlige i kjølvannet av at EAM Solar og EAM Solar Italy Holding ble utsatt for kontraktsvindel.EAM stiger hele 25 prosent til 40 kroner. at selskapet har inngått en avtale om salg av 3D CSEM-data fra multiklient-biblioteket i Barnetshavet.Salget gir EMGS nettoinntekter på 2,1 millioner dollar som vil bli bokført i 3. kvartal.EMGS stiger 10,3 prosent til 4,30 kroner.