Rentemøtet i Den amerikanske sentralbanken i neste uke fortsetter å gjøre investorene usikre, og det kommer trolig til å fortsette til rentedommen faller onsdag i neste uke.Selv om sannsynligheten for en renteheving er bare 15 prosent, ifølge CMEs FED Watch Tool, og Goldman Sachs justerte ned sannsynligheten for en renteheving, fra 40 til 25 prosent mandag, er det fremdeles mange som ikke er helt overbeviste.Og det hjelper tydeligvis ikke at sentralbanken visstnok aldri har hevet renten, mens sannsynlighet for dette har vært under 50 prosent.Rentene trakk litt ned igjen onsdag, og hadde det ikke vært for fallet i oljeprisen, etter at ferske tall viste et fall i oljelagrene på bare 600.000 fat (de falt med 14,5 millioner fat uken før), kunne det endt med oppgang for alle de tre viktigste indeksen.Dow Jones var opp store deler av formiddagdagen, men endte til slutt ned 0,18 prosent til 18.034,77. S&P 500 hadde en tilsvarende utvikling, men endte til slutt ned med tynne 0,06 prosent til 2.125,77. Marginalt mer enn en aksje falt for hver aksje som steg, mens åtte av de ti mest omsatte falt.Det var oljesektoren som trakk de to indeksene ned, med et fall på 1,2 prosent, på fallende oljepriser og mindre lagertrekk enn ventet. Lettoljen falt 1,2 prosent til 43,68 dollar, mens Brent falt 1,1 dollar til 46 dollar.ExxonMobil falt 0,7 prosent og Chevron endte ned 1 prosent.Nasdaq steg 0,36 prosent til 5.173,77. Marginalt mer enn en aksje falt for hver aksje som steg, men hele åtte av de ti mest omsatte aksjene steg.Apple var i tet både i omsetning og prosentvis oppgang, og aksjen steg 3,6 prosent til 111,83 dollar. Blant de mest omsatte var det bare Cisco og Microsoft som falt.Gullprisen steg 2,3 dollar til 1.326 dollar.