Deutsche Bank nekter å betale svimlende høyt forlik

Amerikanske myndigheter krever 14 milliarder dollar av Deutsche Bank i kjølvannet av boliglånskrisen i 2008. Deutsche Bank nekter å betale dette beløpet.

Amerikanske myndigheter krever 14 milliarder dollar av Deutsche Bank i kjølvannet av boliglånskrisen i 2008. Deutsche Bank nekter å betale dette beløpet.
Børs
USAs krav til Deutsche Bank om å betale 14 milliarder dollar i kjølvannet av boliglånskrisen i 2008 ses på som et forhandlingsutspill av Bloombergs kommentator Michael Moore.- De andre bankene slapp å ta forhandlingene i all offentlighet. Det blir spennende å se hvordan dette påvirker utfallet, sier Moore.I juli hadde Deutsche Bank satt av 6,2 milliarder til denne saken.Aksjekursen til Tysklands største bank suser ned på Frankfurt-børsen. I skrivende stund er kursen 12,19 euro, tilsvarende en nedgang på 6,8 prosent intradag.Nyheten tynger bankaksjer i hele Europa. Stoxx' europeiske bankindeks er ned 1,5 prosent intradag. DNB klarer seg imidlertid godt, og er kun ned 0,2 prosent til 101 kroner. NB: Trykk play i videoruten over dersom ikke avspillingen starter automatisk.