Er Buffett på vei ut av Wells Fargo?

Toppanalytiker er sikker i sin sak.

Wells Fargos største aksjonær, Warren Buffett og hans Berkshire Hathaway, kan være på vei ut av storbanken, melder CNBC.Nettstedet viser til en analyse fra den fremtredende Wall Street-analytikeren Dick Bove.- Helt klart på vei utAnalysen kommer i kjølvannet av at føderale anklagere nylig innledet etterforskning av Wells Fargo for salgsmetoder som tidlig i denne måneden medførte bøter på 185 millioner dollar.Samtidig som Wells Fargo-sjef John Stumpf ble grillet i Senatet, kom meldingen om at Buffett-forvalter Todd Combs har fått styreplass i JP Morgan - selv om Buffett ikke har aksjer der.Rafferty Capital-analytikeren tror ikke det er tilfeldig.- Buffett er helt klart på vei ut av Wells Fargo, skriver Bove ifølge CNBC i et notat publisert rett etter høringen.180 milliarder kronerBerkshire Hathaway returnerte ikke nettstedets henvendelser i saken.Buffetts konglomerat eier ifølge Factset 9,5 prosent av aksjene i Wells Fargo, noe som priser posten til rundt 22 milliarder dollar (rundt 180 milliarder kroner ifølge dagens kurser). CNBC skriver at dette er en voldsom post å kvitte seg med, og at en slik transaksjon vil være ulikt en investor som Buffett, som ynder å ha et evighetsperspektiv på sine investeringer.