Fortsatt ikke optimisme i oljestaten

Dallas Fed-indeksen viser at industrien i oljestaten Texas ikke venter noe oppsving med det første.

Når den amerikanske oljeindustrien klarer å utvinne olje og gass fra skifer og andre harde bergarter, fører det til en energirevolusjon der den energihungrige supermakten blir selvforsynt med gass. Her fra en skiferoljebrønn utenfor Midland, Texas. Foto: Jan-Morten Bjørnbakk / NTB scanpix
Børs

Tall fra Federal Reserve Bank of Dallas viser ifølge TDN Finans at indeksen for utsiktene til industrisektoren i Texas steg til -3,7 poeng i september, fra -6,2 poeng måneden før. Bloombergs estimater viste at analytikerne hadde regnet med en indeks på -2,5 poeng, melder nyhetsbyrået.En indeksverdi over null indikerer at antallet respondenter som rapporterer en økning i indikatorene overgår de som rapporterer om fall.

makrotall
dallas fed
Nyheter
Makro
Børs