John Fredriksen-kontrollerte Frontline tror aktiviteten holder seg oppe hvis olje­prisen stiger mot 60 dollar fatet. Selskapet kan kjøpe flere tankskip i vinter, skriver Dagens Næringsliv.Selskapet meldte nylig om svakere inntjening i andre kvartal grunnet svakere fraktrater, men adm. direktør Robert Hvide Macleod mener selskapet er rustet til å takle det laveste ratenivået på to år.- Vi har tilgang på gunstig finansiering og har fornyet store deler av flåten. Vi har fått langsiktige charteravtaler i en periode da tankmarkedet var sterkt. Vi ser hele tiden på muligheter for videre ekspansjon og tror det vil komme muligheter, sier han til avisen.Frontline har i dag ti tankskip under bygging innen VLCC. Nå kan selskapets flåte vokse ytterligere, men ønsker ikke flere nybygg.- Vi vurderer bare muligheter hvis det er skip som allerede flyter. Det er ikke aktuelt å kontrahere nybygg, sier Macleod, som tror at en oljepris mellom 60 og 70 dollar fatet vil gi en stabil inntjening og utbytte til eierne.- I perioder vil fulle oljelagre gi press på fraktratene fremover. De neste 18 månedene vil snittratene antagelig ligge lavere enn vi har sett siste 18 måneder, sier Frontline-sjefen til DN.