Det ble en elendig tirsdag på de amerikanske børsene.  Dow Jones raste 1,4 prosent til 18.066,75 mens den bredere S&P 500-indeksen falt 1,4 prosent til 2.127,02. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen stupte 1,9 prosent til 5.155,25.Nordea Markets mener noe av skylden trolig kan legges på IEA som kom med en nokså bearish rapport på oljemarkedet. De antydet at oljeetterspørselen kom til å bli svakere enn tidligere ventet og at tilbudsoverskuddet i oljemarkedet kommer til å vare godt ut i 2017.Det trakk oljeprisen ned nærmere USD 1 og vi er nå nær USD 47/fat.- Men markedsbevegelsene vi har sett i det siste preges trolig også av frykt for at sentralbankene ikke vil komme med særlig mer stimulanser og dermed en økende uro for at både aksje- og obligasjonsmarkedet står foran en korreksjon, skriver Nordea.Selv om Fed mest trolig ikke setter opp renta i september, mener Nordea Markets at en renteoppgang trolig er nært forestående. Lange renter kom videre opp i går uten egentlig noen nye signaler eller informasjon.Tirsdag sluttet hovedindeksen på Oslo Børs på 603,10 poeng, ned 0,89 prosent. Det betyr at OSEBX har falt 1,17 prosent hittil i år.