En uke inn i sin nye stilling som Skagenfondenes investeringsdirektør er Alexandra Morris i full gang, skriver DN.Men endringene blir ikke de største. Forvalterne finpusser på en presentasjon for møter med småsparere og store investorer denne høsten, og fortsatt er globale investeringer det viktigste for Skagenfondene, skriver avisen.Morris sier hun også vil bruke mye tid på argumenter som står seg hvis markedet skulle gå utforbakke på kort sikt.Hun mener blant annet at utfallet for viktige makroøkonomiske tall – hovedtall som arbeidsledighet, industriproduksjon og boligpriser – har liten påvirkning på aksjemarkedet internasjonalt hvis perioden er mer enn noen uker eller måneder.– Vi lever i en usikker verden, og det vil alltid være svingninger i markedet. Det gjelder å se forbi makroøkonomiske nyheter og politiske utspill, og finne selskapene som uansett har en positiv utvikling, sier Morris til DN.