Handelsbanken høyner i Hydro

Meglerhuset har blitt optimister.

Handelsbanken Capital Markets oppgraderer Norsk Hydro til akkumulér fra redusér, melder Bloomberg ifølge TDN Finans.Meglerhuset er dermed mer optimistiske til Hydro enn for eksempel DNB-forvalter Jarle Sjo.Like før Odin-exiten var Sjo positiv til Hydro, men etter et nedsalg i august er aksjen ble aksjen en av DNB Norges mest undervektede i forhold til referanseindeksen.- Vi frykter økt tilbud fremover fra kinesiske aluminiumsverk ettersom de fleste er lønnsomme på dagens priser. Etterspørselen etter aluminium i Kina vil kunne vokse mindre fremover, med reduserte investeringer innen infrastruktur, sa Sjo til Hegnar.no 6. september.Den gang ble Hydro omsatt rundt 35 kroner. Det blir aksjen også i dag.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også