- Alle vil til London, enten man kommer fra Kina eller andre steder så er London den første byen man ønsker å reise til. Begrensingene er flypassasjeravgiften og plass på rullebanen. Dere burde ikke bygge bare en ny rullebane i London, men to, sier en anglofil Bjørn Kjos i et intervju med Bloomberg.Britenes økning av flypassasjeravgiften gir Norwegians toppsjef vann på mølla:- Dersom politikerne skjønner hvordan denne avgiften rammer flyindustrien ville de nok tenkt seg om, sier han og forteller om de dramatiske konsekvensene den omdiskuterte avgiften har hatt i Norge.Tidligere denne uken gikk Ryanairs Michael O’Leary ut og sa at det ikke var snakk om å plassere de femti nye flyene selskapet hadde fått levert i Storbritannia. O’Leary har ved en rekke anledninger uttalt seg med stor skepsis til brexit. Kjos er mer avventende.- Etterspørselen i Storbritannia er et åpent spørsmål, men jeg er sikker på at antall reisende til Storbritannia vil øke, sier han og peker på den gunstige effekten kursfallet til det britiske pundet har hatt for turismen.