I kjølvannet av, faller de asiatiske børsene kraftig mandag morgen.I Japan faller Nikkei 1,64 prosent, mens den bredere Topix-indeksen er ned 1,60 prosent.Shanghai Composite faller tilbake 2,06 prosent, og Hang Seng i Hong Kong svekkes hele 2,81 prosent.Kospi i Sør-Korea er ned 2,05 prosent, S&P/ASX 200-indeksen i Asutralia faller 2,12 prosent, og Straits Times i Singapore svekkes 0,73 prosent.- Sentralbankene er motvillige til å legge til ekstra stimuli, noe som forårsaker mye bekymring. Vi forventer ytterligere nedside den nærmeste tiden. Man bør nå vente og se, og forbli forsiktig, sier amd. direktør i Peak Asset Management LLC I Melbourne, Niv Dagan, til Bloomberg News.- Markedet har nå våknet til det faktum at dagene med ytterligere pengepolitisk stimuli kan være talte, istemmer valutastrateg i Bank of New Zealand, Jason Wong.OljeprisenBrent-oljen er mandag morgen ned 1,33 prosent til 47,37 dollar fatet, mens WTI-oljen faller 1,50 prosent til 45,19 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 48,87 dollar fatet ved børsslutt i Oslo fredag.