Meglerhus: Kjøp disse aksjene

Publisert 19. sep. 2016 kl. 12.52
Oppdatert 19. sep. 2016 klokken 12.53
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 184 ord
I den siste ukerapporten fra Nordea Markets kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen endringer i den nordiske porteføljen når det gjelder norske aksjer.
Det betyr at kun Aker og PGS får innpass i det gode selskap.
- Både PGS og TGS administrerende direktører uttalte også forrige uke at de ser tegn til forbedring i markedet. Lederen i PGS var positiv og mener at vi ikke er langt unna et balansert marked, og at utsiktene for første kvartal 2017 er robuste, skriver Nordea Markets.Meglerhusets tallknusere forteller at de også forventer kursoppgang i Aker Solutions.- Den administrerende direktøren i Aker Solutions bekreftet nylig at selskapet er i anbudskonkurranser om kontrakter til en total verdi på NOK 60 mrd. og på fredag annonserte selskapet at de har vunnet en kontrakt med Statoil til en verdi av NOK 370 mill. Kontrakten vil bidra med inntekter i 2017 og 2018, skriver Nordea.På tross av den moderate kontraktstørrelsen, ser de på positivt på nyheten og forventer at den positive nyhetsstrømmen vil fortsette de neste månedene.Analytikeren har en kjøpsanbefaling på Aker Solutions, og opererer med et kursmål på 42 kroner.