Den 80 år gamle, spanske kleskongen Amncio Ortega, som er gründeren bak kjente motehus som Zara og Massimo Dutti, seilet denne uken forbi Bill Gates på listene og er nå rangert som verdens rikeste mann, skriver Di.se og Forbes.Klesselskapt Inditex, morselskapet til Zara, Massimo Dutti og Pull & Bear, sin aksje steg med 2,5 prosent onsdag.Oppgangen innebar at Amancio Ortegas personlige formue steg til 79,5 milliarder dollar. Bill Gates formue er på 78,5 milliarder dollar, ifølge Forbes.Til tross for den enorme formuen - og at Ortega er en kjent man, er han også en meget reservert mann. Amancio Ortega blir sjelden fotografert og stiller sjelden opp på intervjuer.Det spanske motehuset Inditex har gjort stor suksess, og har også klart å holde konkurrenter som svenske H&M og amerikanske Gap på avstand. Årsaken er trolig at motehuset har verdens mest effektive produksjon av nye klær.