Pareto dobler i oljeknøtt

«Sannsynligvis det selskapet vi dekker som vil dra størst nytte av en oppgang i oljeprisene», skriver Pareto i en oppdatert analyse av selskapet.

St. Edouard-brønnen i Quebec, Canada. Questerre. Skifergass.

Pareto tror oljeprisen skal nå 60 dollar fatet i 2017 og omtaler Questerre Energy som et attraktivt veddemål på at oljeprisene skal nå disse nivåene.I analysen skriver Pareto at den kortsiktige likviditetsrisikoen er betydelig redusert som følge av at selskapet har fått reforhandlet kredittfasilitetene sine, samt at de hentet inn 4,75 millioner dollar i forbindelse med en «flow through»-emisjon i slutten av juli.Flere andre gode nyheter gjør at Pareto er superbull på det kanadisk-baserte olje-og gasselskapet. Blant annet har myndighetene i Quebec foreslått en ny hydrokarbonlov som, hvis den blir vedtatt, vil gjøre at Questerre kan utvikle et skifergassfelt de har i regionen som skal inneholde rundt 800 millioner fat oljeekvivalenter.Kursmålet heves til 3 kroner aksjen fra tidligere 1,5 kroner.Aksjen er i skrivende stund opp 9,9 prosent til 1,44 kroner per aksje.