To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt 0,53 prosent og står i 5.184,29 poeng, mens Dow Jones står i 18.178,65 poeng etter en nedgang på 0,80 prosent.Lael Brainards duete tale har redusert sannsynligheten for en renteøkning fra Fed i September fra 30 til 22 prosent.Mandag advarte Brainard mot å heve rentene for raskt. Hennes kommentarer kom i kjølvannet av flere både haukete og duete kommentarer fra medlemmer i Feds rentekomité.NFIBEiere av småbedrifter i USA har blitt mer pessimistiske. Sentimentindeksen fra NFIB (National Federation of Independent Business) falt fra 94,6 i juli til 94,4 poeng i august.Ifølge  lå konsensus på 94,9 poeng.Bedriftseiere venter at det økonomiske klimaet vil forverre seg, og er ikke i stand til å fylle ledige stillinger.