Støle har tatt over hele Pareto

Kjøpte seg opp i det stille sist høst.

Svein Støle. Foto: Finansavisen
Børs

Under radaren har Pareto-topp Anders Endreson solgt seg ut av meglerhuset for over 650 millioner kroner. Toppsjef Svein Støle er blitt eneeier, skriver DN.Det kommer frem av 2015-regnskapet i Endresons investeringsselskap Skoghøy Invest. Pareto-aksjene ble solgt i det stille da Pareto Project Finance fusjonerte med Pareto Securities i april ifjor.- Jeg kan bekrefte at i forbindelse med fusjonen, så solgte Skoghøy Invest sine aksjer i Pareto og reinvesterte beløpet i ulike Pareto-fond, skriver Endreson i en tekstmelding til DN.Nøyaktig hva han fikk for aksjene er ikke kjent, men avisen anslår at det dreier seg om rundt 650 millioner kroner.

pareto
pareto securities
svein støle
Nyheter
Børs