To Scana-kontrakter til 13 millioner

Den ene leveransen er til New Zealand.

Incus Investor-datteren Scana Propulsion fortsetter å sikre seg nye kontrakter innenfor fiskebåtsegmentet, går det frem av en børsmelding torsdag.Denne gangen dreier det seg om to kontrakter med hhv. MAN Diesel & Turbo SE og Simek AS. Total kontraktssum er estimert til 13 millioner kroner.Med MAN Diesel & Turbo er inngått en avtale om leveranse av fremdriftsanlegg for nok en ny tråler som skal kontraheres ved Karstensens Skibsværft A/S. Scana Propulsion skal levere gir, propell og fjernstyringssystem innen 1. kvartal 2018.Med Simek er inngått en avtale om levering av gir, propell og fjernstyringssystem til Sealord Fishing Ltd. i New Zealand. Levering finner etter planen sted i 3. kvartal 2017.- Det er ekstra stas når vi blir valgt til å levere til New Zealand. Dette viser at vi har et sterkt merkenavn og at vi er konkurransedyktig i segmenter med høye kvalitetskrav, sier en stolt Scana Volda-sjef Hallvard Pettersen.Scana Propulsion har med disse kontraktene sikret seg leveranser til 17 fartøyer innenfor segmentet hittil i 2016.