Veidekke opplyser i en børsmelding at datterselskapet Norske Stålbygg har skrevet kontrakt med Anton B. Nilsen Eiendom AS om oppføring av en kombinert lager- og logistikkbygning for Blomsterringen og Primafloor på Lahaugmoen utenfor Oslo.Oppdraget er verdt 156 millioner kroner ekskl. mva.- Vi er svært stolte av å igjen bli valgt som samarbeidspartner av Anton B Nilsen Eiendom AS. Oppdraget passer meget godt inn i vår satsning på utvikling og oppføring av yrkesbygg i totalentreprise. Vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven og ser frem til et nytt godt samarbeid, sier daglig leder Terje Kaasa Larsen i Norske Stålbygg.Bygget på totalt ca 15.000 kvadratmeter (bta) og skal oppføres på Lahaugmoen Næringspark i Skedsmo kommune.Dette er det tredje byggeoppdraget Veidekke har på området der den tidligere militærleiren bygges om til en ny og sentral næringspark med miljøfokus, beliggende mellom riksvei 4 og E6 og med kort vei både til Oslo og Gardermoen.Norske Stålbygg skal gjennomføre prosjektet i et arbeidsfellesskap med Veidekkes bygg- og anleggsvirksomhet i Oslo.Arbeidene er allerede startet opp, og bygget skal overleveres byggherren i desember 2017.