<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Årsaken til at vi ser så høye laksepriser

Styreleder i Ellingsen Seafood Ulf Ellingsen mener mattrender er med å drive lakseprisen høyere.

Publisert 6. okt. 2016
Oppdatert 6. okt. 2016
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 227 ord

- Alle ungene spiser sushi. Både barn og barnebarn, forteller styreleder i Ellingsen Seafood, Ulf Ellingsen i ukens episode av «Oppdretterne». - Og skal det være sushi, så må det være med laks, skyter CEO i Ellingsen Seafood, Line Ellingsen inn.Driver lakseprisenHun synes det er artig å se at sushitrenden har tatt helt av.- Spesielt også blant ungene. De elsker sushi, sier Line Ellingsen.- Det er nok hovedårsaken til at du ser laksepriser i dag som er helt i taket, supplerer Ulf Ellingsen.Sjømat-uke- Så på en vanlig uke for dere – spiser dere laks, hval, hvitfisk og sild?-Ja, vi spiser faktisk ganske mye laks. Og på sommeren spiser vi veldig mye hvalkjøtt. Sild kan jeg nok styre meg for. Til jul da er det greit, ellers kan jeg nok styre min begeistring, sier Line Ellingsen.NB! Ny episode av «Oppdretterne» kommer mandag 10. oktober kl.10 på www.hegnar.noUnder finner du en oversikt over alle episodene som er sendt hittil:Episode 1: Firda SeafoodEpisode 2: NordlaksEpisode 3: Ellingsen Seafood Dette er «Oppdretterne»HegnarTV har sommer og høst 2016 besøkt ikke-børsnoterte oppdrettsselskaper langs kysten av Norge for å ta temperaturen på pris-, marked og framtidsutsikter – og ikke minst hvordan næringen holder små lokalsamfunn i live. Fellesnevneren er at selskapene er direkte eller indirekte familieeid og drives av gründerne eller familiene bak. TV-serien består av totalt åtte episoder og vises på www.hegnar.no hver mandag fra kl.10.00.