Analytikere: Aktiviteten kommer tilbake

Analytikere tror at amerikanske lete- og produksjonsselskaper øker aktiviteten når oljeprisen handles rundt 50-55 dollar per fat.

olje, oljefat, oljepris
Børs

Analytikerne i Goldman Sachs tror ifølge Bloomberg News at amerikanske lete- og produksjonsselskaper øker aktiviteten når oljeprisen handles rundt 50-55 dollar per fat, skriver TDN Finans.Lavere terskelGoldman-analytikerne sier ifølge nyhetsbyrået at terskelen for å øke produksjonen har kommet ned, og at den i fjor lå rundt en oljepris på 60-65 dollar per fat.«Bransjen har tilpasset seg lave priser og aktiviteten kommer tilbake. Produksjonsfall fra eksisterende felt ventes å være lavere enn i fjor ettersom sektoren fokuserer mer på effektiv drift», heter det i en oppdatering fra meglerhuset.- Vil korrigereAnalysehuset Wood Mackenzie mener ifølge TDN Finans at oljemarkedet blir strammere i andre halvår 2017 ettersom etterspørselsveksten og fallet i produksjonen skaper balanse.- Det er en god sjanse for at overtilbudet vil korrigere i andre halvår ganske betydelig, sier sjef for makro- og oljeanalyse Ann-Louise Hittle i Wood Mackenzie til Bloomberg News.

energi
råvarer
olje
Nyheter
Børs