Analytikere nedjusterer kursmål

Analytikere i Deutsche Bank nedjusterer kursmålet på Yara International.

Deutsche Bank nedjusterer ifølge en oppdatering kursmålet på Yara International til 265 kroner fra 275 kroner, og gjentar hold-anbefalingen, skriver TDN Finans.Analytikerne skriver ifølge nyhetsbyrået at ledelsen i Yara forblir varsomme når det gjelder utsiktene til de fundamentale forholdene for nitrogen. Dette er grunnet kapasitetsøkninger av urea i USA og Nord-Afrika, usikkerhet rundt tilbud og etterspørsel i Kina og kostnadskurven der, stabile volumer i Brasil i 4. kvartal og påvirkning av dårlige avlinger i enkelte markeder i Europa.Deutsche Bank anser verdsettelsen av Yara som «fair» med stigende energikostnader, og at nitrogen pris-momentum ventes å forbli svakt i overskuelig fremtid, heter det.