Anbefaler aksje - advarer mot høy risiko

Investtech advarer mot høy risiko i sine aksjetips.

Børs

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Thin Film Electronics og XXL mens SAS får en salgsanbefaling. Det advares mot høy risiko i førstnevnte og sistnevnte.- Thin Film Electronics ligger i en svakt stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Kursen reagerer opp fra støtten ved 3,75 kroner og har brutt motstanden ved 4,10 kroner. Selgerne trekker seg tilbake og aggressive kjøpere driver kursen opp på økende volum. Dette styrker aksjen på kort sikt og signaliserer videre oppgang. Neste motstandsnivå ligger ved ca. 5,26 kroner. Det ligger støtte fra 4,10 kroner og ned mot 3,75 kroner. Aksjen er svært volatil med en gjennomsnittlig månedlig kursendring på 36 prosent. Risikoen er derfor høy. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- XXL ligger i en langsiktig, stigende trend. Dette signaliserer økt optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Norske aksjer i stigende trender har ifølge Investtechs forskning i gjennomsnitt steget 2,3 prosentpoeng mer enn børsutviklingen på tre måneders sikt. Det er lite motstand, så oppsiden er fremdeles god, mens aksjen har støtte rundt 102 kroner hvis kursen skulle reagere tilbake. Meget positiv volumbalanse styrker den stigende trenden. Aksjen er negativ på innsidehandler, men dette endrer ikke kjøpsanbefalingen. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Etter den sterke oppgangen i fjor høst, har aksjen falt tilbake og ligger i en negativ trendkanal. Kursen brøt nylig støttenivået ved 15,70 kroner. Tidligere har det ligget kjøpere på dette nivået som har tatt imot for videre fall, men disse er nå forsvunnet og videre nedgang innenfor trenden signaliseres. Det er lite støtte under dagens nivå, så risikoen er høy. Oversolgt RSI og negativ volumbalanse gir et negativt momentum som styrker den fallende trenden. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech om SAS.

børs
investtech
thin film electronics
xxl
sas
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse