Anbefaler salg av Tomra

DNB Markets er skeptiske.

Fra DNB Markets' meglerbord. Foto: Are Haram, Finansavisen
Børs

En ny resultatsesong er så smått i gang, og DNB Markets har tatt en titt på Tomra.Meglerhuset venter en EBITA (driftsresultat før amortiseringer) på 327 millioner kroner i 3. kvartal, tilnærmet uendret i forhold til tilsvarende kvartal i fjor. - Vi ligger dermed også på linje med konsensus. En solid utvikling, spesielt i det tyske markedet i 2. halvår i fjor, gir selskapet et utfordrende sammenligningsgrunnlag for både 3. og 4. kvartal i år, heter det i dagens aksjerapport. - Aksjen er verdsatt med en premie på rundt 30 prosent basert på historiske multipler, og til tross for det som etter vårt syn er gode operasjonelle utsikter, mener vi verdsettelsen er vel strukket, skriver DNB Markets videre. Meglerhuset har en salgsanbefaling med kursmål 85 kroner.Aksjen stiger 0,3 prosent til 93,50 kroner i tirsdagens handel på Oslo Børs.Tomra legger frem sine tall for 3. kvartal 21. oktober, altså fredag i neste uke.

dnb markets
tomra
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse