Avkrefter oppkjøpsrykter

Ingen interesse fra andre flyselskaper, ifølge den svenske regjeringen.

SAS A330 tar av mot New York
Børs

Torsdagen morgen ble det klart at både den norske og svenske staten har solgt seg ned i flyselskapet SAS.Totalt solgte de 23 millioner aksjer til en kurs på 15,50 kroner. Det tilsvarer om lag 7 prosent av de utestående aksjene i selskapet.  På bakgrunn av oppkjøpsrykter som har versert i flere år, kunne det være naturlig å tro at et annet flyselskap med oppkjøpsplaner, ville sikret seg litt aksjer i det annonserte nedsalget - spesielt nå som SAS har begynt å tjene penger igjen etter flere år med røde tall. Det er ikke tilfelle, skal man tro Sveriges næringsminister Mikael Damberg. I følge TDN Finans sier han til Bloomberg at de ikke har sett noen interesse for SAS fra andre flyselskaper.Damberg sier likevel at de vil være åpen for en industriell aktør dersom det er interesse, og påpeker at den svenske regjeringen ønsker å selge mer av SAS under de rette betingelsene.  

sas
oppkjøpsrykter
norge
sverige
aksjehandel
Nyheter
Børs