BlueStep Finans blir til BlueStep Bank

Den svenske spesialistlångiveren BlueStep Finans, har fått innvilget status som bank.

Børs

BlueStep ble startet i 2005 i Sverige, og har vært i drift i Norge siden 2010. Selskapet tilbyr boliglån til låntakere som kan ha problemer med å få innvilget boliglån hos tradisjonelle långivere i Sverige og Norge.De siste årene har selskapet opplevd en kraftig vekst. Økningen av utlån har vært på formidable 30 prosent hvert år de siste tre årene, og med bankkonsesjonen i boks er tonen satt for ytterligere vekst.Daglig leder i BlueStep Norge, Rolf Stub, sier til Finansavisen at de ikke gjør noe med vekstambisjonene sine for inneværende år, men gir uttrykk for de kan bli oppjustert for de neste årene.- Nå som vi har fått banklisensen vil vi kunne revurdere de vi har for 2017 og 2018, sier han i et intervju med Finansavisen. 

bluestep
bank
boliglån
sverige
Nyheter
Børs