Borregaard knaller til

Konsernet viser fremgang på alle fronter.

Borregaard melder om et resultat etter skatt på 156 millioner kroner i 3. kvartal 2016, opp fra 111 millioner kroner i samme periode i fjor.Resultatet før skatt var 205 millioner kroner, opp fra 151 millioner kroner i fjor.Driftsresultatet endte på 215 millioner kroner, opp fra 160 millioner kroner i samme kvartal i fjor.Driftsinntektene gikk fra 1.069 til 1.102 millioner kroner.Selskapet opplyser at justert EBITA (driftsresultat før amortisering og andre inntekter og kostnader) på 216 millioner kroner i 3. kvartal er den høyeste noensinne for selskapet.- Vi legger frem et all-time high resultat for konsernet, og er fornøyde med at alle tre virksomhetsområdene viser fremgang, selv uten de gunstige valutaeffektene, sier toppsjef Per A. Sørlie i en kommentar.Rapporten her. Presentasjonen her.