Cashet inn én milliard - skyr misunnelse

Etter 40 år i oppdrettsbransjen solgte Anders og Anita Pedersen seg ut i sommer. Nå kommenterer de milliardsalget.

Børs

– Vi har blitt kontaktet av interesserte kjøpere i mange, mange år, men min kjære mann (journ.anm: Anders Pedersen) har sagt «nei, jeg skal ha én milliard.» Det har han sagt i flere år, og det var vel ingen som trodde at vi skulle få det, sier Anita Pedersen under dagens episode av «Oppdretterne».Familien Pedersen solgt i juni år Fjordlaks Aqua til Roger Hofseth og et joint venture mellom Hofseth International og japanske Yokohamo Reitu.Prislappen endte på én milliard kroner.I dagens episode av «Oppdretterne» kommenterer Anita Pedersen milliardsalget. Dette er «Oppdretterne»HegnarTV har sommer og høst 2016 besøkt ikke-børsnoterte oppdrettsselskaper langs kysten av Norge for å ta temperaturen på pris-, marked og framtidsutsikter – og ikke minst hvordan næringen holder små lokalsamfunn i live. Fellesnevneren er at selskapene er direkte eller indirekte familieeid og drives av gründerne eller familiene bak. TV-serien består av totalt åtte episoder og vises på www.hegnar.no hver mandag fra kl.10.00. 

Nyheter
Børs