Citigroup og Wells Fargo overrasker

De amerikanske storbankene, Citigroup og Wells Fargo, leverer bedre enn forventet i tredje kvartal.

Børs

Etter at JPMorgan Cahse & Co sine tall kom inn i høyere enn forventet, var det knyttet stor spenning til tallene fra Citigroup og Wells Fargo. Begge bankene leverte varene og kunne presentere tall som også var bedre enn ventet.Citigroup kunne rapportere om et justert resultat per aksje på 1,24 dollar. På forhånd ventet analytikerne et resultat per aksje på 1,16 dollar, ifølge Reuters.Inntektene beløp seg til 17,76 milliarder dollar, 400 millioner dollar mer enn det konsensus ventet. Wells Fargo rapporterte et resultat per aksje på 1,03 dollar, 0,02 dollar mer per aksje enn det som var ventet.De totale inntektene til banken var 22,33 milliarder dollar, også det høyere enn forventningene på 22,21 milliarder dollar. Dette var gode nyheter for banken som står midt oppe i masse etterforskninger og flerre søksmål, og som må lete etter ny sjef etter at den nåværende valgte å gå av onsdag. 

citigroup
wells fargo
wall street
kvartalstall
Nyheter
Børs